Wednesday 20 November 2013

wpmedya.comdelil ugg skor rea srg293

Således, boskap Cunjie, som har tagit upp till åtta miljoner yuan av medel, och också vara en liten förmögenhet siffror. Men eftersom Qin Guirong, är det ugg stövlar beskriven av Li Jianjun ljus framtid flimra komma, att riskera en sådan stor risk, om det i en eller två veckor, inte kan fördubblas, då, för att inte tala Jianjun lovat att ge ugg skor att femtio procent av vinsten utom räckhåll handen, jag är rädd att en enda förskingring av enorma summor pengar, du måste vara åklagarämbetet ugg skor gå klart. Därför Qin Guirong ha mer i åtanke, samtidigt lovat att Li Jianjun, föreslog ett ytterligare villkor, det vill säga ugg skor summan av fem miljoner stora summor pengar som ska stå under tillsyn av den ugg skor innan de tas i bruk.

Således inte bara lovade Qin Guirong Li Jianjun tillstånd, men han bad om sjukskrivning till enheten, tillsammans med Qin Guirong flög till Guangzhou. Och nötkreatur Cunjie rendezvous innan vi kom till havet. Den plötsliga ankomsten av Li Jianjun och Qin Guirong, gjorde boskapen Cunjie bryr mig inte. Före tiden, har Li Jianjun varit per telefon. Berättade Qin Guirong i uggs enda företag i denna viktiga position, och även ett bra avtal : partnerskapet verksamheten stod Qin Guirong för 50 procent av aktierna, boskap Cunjie med ugg skor flera personer som representerar dessutom hälften.

Och för att bedriva fastighetsutveckling, från en stor fiske ord. Vilken rad av dessa pengar och nog vad använder Vilka ? Detta är för att vinna ah ! Men när ugg skor tre personer ivrigt återigen satt sin fot på ön Hainan till land, när de fann att i två veckor, priset på mark i havet, har inte så länge sedan att priset på de två föregående veckorna. Cow boss, ugg skor kommit till den tiden i en halv månad, med mer än åtta miljoner av dessa medel, kan det vara möjligt att göra något. Skinhead titta på hans ansikte var fullt av ånger : mark aldrig hade sett, det var mer än fem hundra tusen per tunnland.

Topics related articles: